Σταύρος Χριστάκος: Τέλος καλοκαιριού τα εγκαίνια του Δημοτικού Μουσείου Γιάννη Ρίτσου

“Τα μεγάλα έργα στο δήμο της Μονεμβασίας, συνεχίζονται, ολοκληρώνονται ή ξεκινούν. Στο δήμο, επενδύουμε στον θεματικό, εναλλακτικό τουρισμό, αλλά και στις λοιπές δράσεις και εκδηλώσεις“.

Αυτό, δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μονεμβασίας, Σταύρος Χριστάκος, μιλώντας στην ΕΡΤ Τρίπολης (”Ανοιχτή Γραμμή”), με αφορμή τις αθλητικές εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου, στο εμβληματικό κάστρο της Μονεμβασιάς.

Σχεδόν όλα έχουν πλέον ολοκληρωθεί για το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου. Τώρα, είμαστε στη φάση της προμήθειας ηλεκτρονικών μέσων και όλων εκείνων των στοιχείων της τεχνολογίας, ώστε προς το τέλος του καλοκαιριού να πάμε στα εγκαίνια“, είπε ο Σταύρος Χριστάκος.

Μιλώντας για το σημαντικό έργο του φωτισμού του βράχου της Μονεμβασιάς, ο αντιδήμαρχος, δήλωσε, ότι ”οι απαραίτητες εγκρίσεις και η σύμβαση έχουν ολοκληρωθεί. Τώρα, εκείνο που μένει είναι η εφαρμογή των μελετών στην Πάνω Πόλη, αλλά και το έργο της όδευσης των καλωδίων γύρω απ’ το βράχο“.

Ο Σταύρος Χριστάκος στάθηκε και στο έργο της ανάπλασης του δρόμου που οδηγεί στον εμβληματικό βράχο, ενώ μίλησε και για το τελεφερίκ (αναβατόριο). “Είναι ένα μεγάλο έργο, ύψους 6 εκατ. ευρώ. Δημοπρατήθηκε, βγήκε ο ανάδοχος, η σύμβαση είναι έτοιμη να υπογραφεί τις επόμενες ημέρες και ελπίζουμε, ότι αρχές φθινοπώρου, θα πρέπει να ξεκινήσουν τα πρώτα έργα”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος