Συνελλήφθησαν οι δολοφόνοι της 64χρονης στη Λακωνία

Ένας υπήκοος Μολδαβίας και ένας υπήκοος Μαρόκου είναι οι κατ ομολογίαν δράστες της αποτρόπαιης δολοφονίας της 64χρονης γυναίκας που βρέθηκε από οικείους της νεκρή μέσα στο σπίτι της στον Λεήμονα της Σκάλας Λακωνίας.

Οι δύο προσήχθησαν από Αστυνομικούς της Ασφαλείας Σπάρτης, σε αναζήτηση των δραστών μετά την εξακρίβωσης της δολοφονίας, με θύμα την 64άχρονη γυναίκα (18/11) μέσα στο σπίτι της, στο Λεήμονα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας.

Ο Μαροκινός φέρεται να ισχυρίζεται ότι ήταν μεθυσμένοι και από κοινού αποφάσισαν να ληστέψουν τη γυναίκα για να εξασφαλίσουν χρήματα ώστε να αγοράσουν περισσότερο αλκοόλ.

Όταν η γυναίκα που ζούσε μόνη της μετά το θάνατο του άντρα της, τους αντιλήφθηκε και αντιστάθηκε, ακολούθησε συμπλοκή και στα τρία δωμάτια της μονοκατοικίας, τη χτυπούσαν στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός της με μεταλλική λαβίδα και με κούτσουρα που είχε για το τζάκι με αποτέλεσμα να πέσει νεκρή, εγκατέλειψαν και αποχώρησαν από το χώρο.

Το θύμα έφερε αμυντικά τραύματα στα χέρια, ενώ σε όλα τα δωμάτια της μονοκατοικίας παρουσίαζε εμφανή ίχνη πάλης.

Οι δράστες περιέγραψαν στις απολογίες τους, ότι η 64άχρονη πάλεψε για τη ζωή της.

Με την ποινική δικογραφία σε βάρος τους, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Η παρουσίαση της εξιχνίασης της υπόθεσης θα γίνει σήμερα στις 12.30 στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου υποστράτηγο Δημήτρη Τριγώνη, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας ταξίαρχο Γιώργο Μαρουδα και τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα αστυνόμο Παναγιώτη Λυμπέρη.

φωτό αρχείου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος