Στ. Αραχωβίτης: “Τέλος στο καθεστώς ομηρίας των πυροσβεστών 5ετούς υποχρέωσης”

Στη μονιμοποίηση του πυροσβεστικού προσωπικού 5ετούς υποχρέωσης αναφέρεται με δήλωσή του ο βουλευτής Λακωνίας κ. Σταύρος Αραχωβίτης:
«Μια υπόσχεση και ένα πάγιο αίτημα των Ελλήνων Πυροσβεστών υλοποιήθηκε από την Κυβέρνηση, με τη δημοσίευση στην “Εφημερίδα της Κυβερνήσεως” της ένταξης στο μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό των πυροσβεστών 5ετούς υποχρέωσης. Η ένταξη γίνεται αυτοδικαίως στο μόνιμο προσωπικό, χωρίς να απαιτείται νέα κρίση, ενώ ως ημερομηνία της ένταξης ορίζεται η 1η Απριλίου 2018. Να σημειώσουμε ότι οι εντασσόμενοι έχουν τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις με τους μόνιμους πυροσβέστες, μισθολογικά, βαθμολογικά κλπ.

Το καθεστώς ομηρίας και ο διαχρονικός εμπαιγμός τόσων χιλιάδων ανθρώπων επιτέλους τελειώνουν. Η ασφάλεια της χώρας ενισχύεται με πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό, την ίδια στιγμή που επιλύεται ένα μεγάλο πρόβλημα στο εργασιακό καθεστώς 2.000 και πλέον συμπολιτών μας, εξαιρώντας τους από τον κανόνα προσλήψεων-αποχωρήσεων. Η δέσμευση γίνεται πράξη και μάλιστα νωρίτερα από τους αρχικούς σχεδιασμούς» υπογράμμισε ο κ. Αραχωβίτης.

φωτο αρχειου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος