Σπουδαίες διακρίσεις για το Πινγκ Πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης

Με σπουδαίες διακρίσεις επέστρεψε από τον Πειραιά και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η αποστολή της ομάδας Πινγκ Πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης.
Οι αθλητές του Αρκαδικού συλλόγου συμμετείχαν στο Πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα και κατάφεραν να επιστρέψουν με ένα χρυσό, ένα αργυρό μετάλλιο και πολύ καλές θέσεις στην τελική κατάταξη.

Αναλυτικά σε ανακοίνωσή του το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«O Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κος Π. Bαλασόπουλος, ο υπεύθυνος του τμήματος καθώς και ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο τμήμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στους αθλητές και τον προπονητή τους.

Το Σαββατοκύριακο 19-20 Νοεμβρίου οι αθλητές μας έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στο ΣΕΦ κατακτώντας 2 μετάλλια (ένα χρυσό και ένα χάλκινο), αλλά και πολύ καλές θέσεις στην τελική κατάταξη.

Στην διοργάνωση αυτή πήραν μέρος 220 αθλητές από όλη την Ελλάδα και αγωνίστηκαν όλοι οι κορυφαίοι αθλητές του αθλήματος.
Στη Β΄ κατηγορία ο αθλητής μας κ. Παρασκευόπουλος Κωνσταντίνος νικώντας στο μικρό τελικό τον επίσης αθλητή του συλλόγου μας, κ. Δημόπουλο Αλέξη με σκορ 3-1 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο για την κατηγορία Παίδων.

Στην κατηγορία Μίνι Παμπαίδων ο αθλητής μας κ. Σκούλος Κωνσταντίνος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο νικώντας στον τελικό τον αθλητή του Άρη Βούλας κ. Χατζημπεη με σκορ 3-0.

Μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή μας κ. Νίκου Παναγιώτη που στην κατηγορία Παίδων κατάφερε να περάσει την φάση των ομίλων, όπως επίσης ο κ. Καραγιαννάκος Χάρης, στην κατηγορία εφήβων.

Είμαστε βέβαιοι ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για ΟΛΟΥΣ τους και οι επιτυχίες πιο μεγάλες!».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος