Σπαρτιατικός: Επικυρώθηκε το Σύμφωνο Συνεργασίας με τον Δήμο Σπάρτης

Έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Σπάρτης, ο Σπαρτιατικός Γυμναστικός Σύλλογος, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: «Σύμφωνο συνεργασίας του Δήμου Σπάρτης και του Σπαρτιατικού Γ.Σ για την δημιουργία Αθλητικού Κέντρου».

Σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο, ο λακωνικός σύλλογος αναφέρει για το εν λόγω θέμα: “Επικυρώθηκε ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση, το Σύμφωνο Συνεργασίας με το Δήμο Σπάρτης, για τη δημιουργία Αθλητικού Κέντρου.

Στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση και αφού εκλέχθηκε Πρόεδρος Γ.Σ. ο Παναγιώτης Κοτσώνης και Γραμματέας ο Γιάννης Σταυρόπουλος, παρουσιάστηκε το Σύμφωνο Συνεργασίας από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Παναγιώτη Πριστούρη και η προμελέτη του έργου από τον αρχιτέκτονα Χρήστο Περδίκη.

Σε μια ιστορική στιγμή για τον Σπαρτιατικό Γ.Σ. επισφραγίζεται η συνεργασία με το Δήμο Σπάρτης και η επιθυμία του αείμνηστου Λεωνίδα Μανουσάκη, (ο οποίος δώρισε την οικοπεδική έκταση στο Σύλλογο), για τη δημιουργία Αθλητικού κέντρου προς όφελος της αθλούμενης νεολαίας.

Το αθλητικό κέντρο θα περιλαμβάνει κλειστό Γυμναστήριο 1.000 περίπου θέσεων, ανοικτά γήπεδα τένις, μπάσκετ, βόλεϊ, περιμετρικό διάδρομο για ποδήλατο και τρέξιμο, εξωτερικά όργανα γυμναστικής-ΑΜΕΑ, δεντροφυτεύσεις κ.α.

Το αθλητικό κέντρο θα χρησιμοποιείται και θα καλύπτει τις ανάγκες όλων των σωματείων και του αθλουμένων της πόλης μας, ενώ μετά το πέρας κατασκευής του, θα περιέλθει στην αποκλειστική διαχείριση από τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπάρτης.

Σπαρτιατικός Γυμναστικός Σύλλογος”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος