Σπάρτη: «Τρέχω – Περπατώ – Ποδηλατώ το δρόμο για την πρόληψη»

Ο Σύλλογος «Θυγατέρες της Πηνελόπης» Σπάρτης και ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης, με την υποστήριξη του τμήματος ποδηλασίας του Σπαρτιατικού Γ.Σ., του Ορειβατικού Συλλόγου Σπάρτης και του Περιφερειακού Τμήματος Σπάρτης Ερυθρού Σταυρού, συνδιοργανώνουν την Κυριακή 7 Νοεμβρίου δράση με τίτλο «Τρέχω – Περπατώ – Ποδηλατώ το δρόμο για την πρόληψη. Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές».

Σκοπός της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση και κατ’ επέκταση η ενημέρωση των γυναικών για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης κατά του καρκίνου του μαστού.
«Με γνώμονα αυτή την ιδεολογία θα θέλαμε να πραγματοποιήσουμε έναν συμβολικό περίπατο σε συνδυασμό με μια ποδηλατική διαδρομή, ώστε να συνδράμουμε και εμείς με το δικό μας τρόπο στην κινητοποίηση των συμπολιτών μας», αναφέρουν οι διοργανωτές στην ανακοίνωσή τους.

Στις 11:00 π.μ. την Κυριακή 7/11 με σημείο εκκίνησης το Πάρκο Γουδέ θα ξεκινήσει ο περίπατος με σημείο τερματισμού την κεντρική πλατεία Σπάρτης ώστε να διαδοθεί το μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ποδηλατική διαδρομή την ίδια ώρα με σημείο εκκίνησης την κεντρική πλατεία Σπάρτης.

Για δηλώσεις συμμετοχής στον περίπατο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 6980026848 (κ. Έφη Καρούνου), ενώ για την ποδηλατική διαδρομή στο 6977098552 (κ. Παναγιώτης Καρούνος).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος