Σπάρτη: Πεζοπορία  σε Τσίντζινα – Ψηλή  Βρύση – Ποτίστρες – Πευκιάς  – Κελί

Την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης πραγματοποιεί, για τα μέλη του, από κοινού με τον ΕΟΣ Καλαμάτας, πεζοπορία στην διαδρομή Τσίντζινα – Ψηλή  Βρύση – Ποτίστρες – Πευκιάς – Κελί – Τσίντζινα  (κυκλική πορεία).

Ώρες πορείας: περίπου 4

Βαθμός δυσκολίας: Β (μέτρια)

Απαραίτητα για τη συμμετοχή, η καλή φυσική κατάσταση και ο κατάλληλος για την εποχή και το υψόμετρο ατομικός εξοπλισμός (άρβυλα, αντιανεμικό, αδιάβροχο μπουφάν).

Συνάντηση στις 8 το πρωί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σπάρτης για μετάβαση με ΙΧ στην αφετηρία της διαδρομής.

Περισσότερες πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο ως το απόγευμα της Παρασκευής 17/3 στους συντονιστές της εξόρμησης, Σπύρο Λιναρδάκη (τηλ.6973537944) και Παναγιώτη Παππά (τηλ.6945832701).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος