Σωτ. Παπαδημητρίου: “Το έργο του ΚΔΑΠ μεΑ Τρίπολης ξεκίνησε επί αειμνήστου Δημήτρη Παυλή”

“Το έργο ξεκίνησε, επί δημαρχίας αειμνήστου Δημήτρη Παυλή, στα τέλη του 2017. Παρεμβαίνω, δημόσια, ώστε να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα”, σημείωσε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά”, Σωτήρης Παπαδημητρίου, αναφερόμενος στα εγκαίνια του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με αναπηρία. 

Όπως αναφέρει ο Σωτήρης Παπαδημητρίου,  “Στα τέλη του 2017, με ανοιχτή πρόσκληση, βρέθηκε ο χώρος που πληρούσε τους όρους και τις προϋποθέσεις. Ο αείμνηστος δήμαρχος Δημήτρης Παυλής, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σπύρος Βρέντας και όλοι οι σύμβουλοι της παράταξης, βρήκαμε το μέρος, εντός του κέντρου της πόλης. Ξεκινήσαμε, τότε, μία μαραθώνια προσπάθεια για να προετοιμαστεί το κτίριο. Στις 26 Αυγούστου του 2019, ολοκληρώθηκε η οικοδομική άδεια που εξέδωσε η Περιφέρεια. Μόνο αυτό έκανε η Περιφέρεια και τίποτα άλλο. Μετά τις εκλογές, το έργο προχώρησε η νυν δημοτική αρχή και αυτό το αναγνωρίζουμε ως μία αξιέπαινη πράξη”.

Σωτ. Παπαδημητρίου: “Το έργο του ΚΔΑΠ μεΑ Τρίπολης ξεκίνησε επί αειμνήστου Δημήτρη Παυλή”
Στ. Ζορμπαλάς

Καταλήγοντας ο Σωτήρης Παπαδημητρίου, δήλωσε :

“Να μην αναφερθεί τίποτα για εμάς στα εγκαίνια; Ένα μεγάλο κομμάτι της δομής, ξεκίνησε επί αειμνήστου Δημήτρη Παυλή. Γιατί αυτή η επιλεκτική μνήμη από κάποιους; Εάν δεν υπήρχε το όραμα, η επιμονή και η υπομονή του αειμνήστου Δημήτρη Παυλή, του Σπύρου του Βρέντα και όλης της παράταξης, το έργο αυτό δεν θα είχε φτάσει εδώ. Ο δήμαρχος Κώστας Τζιούμης, μέχρι στιγμής, τίποτα δεν έχει ξεκινήσει απ’ το μηδέν, όσον αφορά τα έργα. Μόνο διαχείριση κάνει”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος