Παράσταση διαμαρτυρίας εργαζομένων στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, με κύριο αίτημα, την μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων του Νοσοκομείου.
Την παράσταση διαμαρτυρίας, οργάνωσε η διοίκηση του Σωματείου των εργαζομένων στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο.
Η διαμαρτυρία έγινε έξω απ’ τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών του Παναρκαδικού Νοσοκομείου.
Η δράση ήταν ενταγμένη, στην πανελλήνια κινητοποίηση για το θέμα των συμβασιούχων, που οργάνωσε η ΠΟΕΔΗΝ.
Το Σωματείο των εργαζόμενων στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, ενώ, παρέδωσε στη διοίκηση του Νοσοκομείου, σχετικό ψήφισμα με όλα τα αιτήματα.
Στην Αθήνα, για τον ίδιο λόγο, έγινε συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας.
“… Οι συμβασιούχοι σήμερα, αποτελούν το 35 % του προσωπικού σ’ όλες τις δημόσιες δομές υγείας. Η απομάκρυνσή τους θα οδηγήσει σε κατάρρευση της δημόσιας υγείας, της δημόσιας πρόνοιας και του ΕΚΑΒ. Εδώ στο Παναρκαδικό, έχουμε συμβασιούχους απ’ την πανδημία, αλλά και μέσα απ’ τα προγράμματα της ΔΥΠΑ. Δεν έχουν μισθολογική ωρίμανση, ενώ η αμοιβή, είναι κάτω απ’ τον κατώτατο μισθό. Μονιμοποίηση τώρα, όλων. Θέλουμε ισχυρό και στελεχωμένο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, ισχυρό και στελεχωμένο ΕΣΥ” , είπε στην ΕΡΤ Τρίπολης, η πρόεδρος του Σωματείου, Διαμάντω Σαραντοπούλου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος