Σκληρή κριτική του Πέτρου Τατούλη προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου για έργα του ΕΣΠΑ

Κριτική πάνω στο θέμα των έργων του ΕΣΠΑ, πραγματοποίησε, μέσω ανακοίνωσης, η παράταξη του τέως περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη.

Με αφορμή και κάποιες δηλώσεις του Παναγιώτη Νίκα, για τα ποσοστά απορρόφησης του ΠΕΠ Πελοποννήσου, η παράταξη ”Νέα Πελοπόννησος”, του Πέτρου Τατούλη, μιλάει για (…) επτά θανάσιμα ψέματα του Νίκα για το ΕΣΠΑ (…).

Η ανακοίνωση, κάνει λόγο για εικονική πραγματικότητα και για ακραία προπαγάνδα, που προσπαθεί να δημιουργήσει ο Παναγιώτης Νίκας, όσον αφορά στην εξέλιξη και στην πορεία του ΕΣΠΑ, την περίοδο 2007-2013.

Η παράταξη του Πέτρου Τατούλη, χαρακτηρίζει τον περιφερειάρχη (…) ιδιαίτερα επικίνδυνο, αφού αντί να κάνει αυτοκριτική, θριαμβολογεί και πανηγυρίζει, γιατί του έδωσε συγχαρητήρια ο κ. Κάρστεν Ράσμουσεν, όπως δηλώνει (…).

Συγχρόνως, τον κατηγορεί για αδιαφορία στα έργα, για απλήρωτους αναδόχους, για αποτυχία στα προγράμματα ενίσχυσης των επιχειρήσεων, για μη διεκδίκηση καταβολής αποζημιώσεων στους πληγέντες αγρότες, στους επαγγελματίες και στους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών, αλλά και για εγκληματική αδιαφορία ως προς την διεκδίκηση ενίσχυσης με ανθρώπινο δυναμικό των μονάδων υγείας της Περιφέρειας.

Στο τέλος της ανακοίνωσης, η παράταξη του Πέτρου Τατούλη, καταθέτει τις απαντήσεις της, όσον αφορά το ΕΣΠΑ και μιλάει για (…) επτά ”θανάσιμα” ψέματα του Παναγιώτη Νίκα (…).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος