Aνακοινώθηκε το πρόγραμμα της θερινής προετοιμασίας και αυτό των φιλικών, απ’ την ΠΑΕ Αστέρας Άκτωρ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η πρώτη συγκέντρωση και η πρώτη προπόνηση της ανδρικής ομάδας θα γίνει στις 30 Ιουνίου 2025.
Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στην Τρίπολη και στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Αστέρας Άκτωρ. Τις πρώτες ημέρες, οι παίκτες θα περάσουν από όλων των ειδών των εξετάσεων.
Στις 24 Ιουλίου η αποστολή του Αστέρα Άκτωρ, θα ταξιδέψει στην Πολωνία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.
Έως και τις 5 Αυγούστου ο Αστέρας Άκτωρ, θα βρίσκεται στην Πολωνία και σε προπονητικό κέντρο της Κρακοβίας. Εκεί, θα δώσει και 3 φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.
Στις 27 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει την Νέφτσι του Μπακού (1η κατηγορία Αζερμπαιτζάν), στις 31 Ιουλίου την Πολώνια Μπίτομ (2η κατηγορία Πολωνίας). Τέλος, στις 4 Αυγούστου θα παίξει με την Κρακόβια (ομάδα 1ης κατηγορίας). Σύντομα θα υπάρξει και η ανακοίνωση των ημερομηνιών διεξαγωγής των φιλικών αυτών αγώνων.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος