Σε εξέλιξη είναι αυτές τις ημέρες το Φεστιβάλ Φωτογραφίας της Κορινθίας
Οι δύο εκθέσεις παρουσιάζονται στο Αρχαιολογικό Μουσείου της Αρχαίας Κορίνθου.
Στον σχετικό διαγωνισμό, συμμετείχαν φωτογράφοι από 25 χώρες, με περισσότερες από 500 ατομικές συμμετοχές, εκ των οποίων, διακρίθηκαν 20 φωτογραφίες από 20 φωτογράφους.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κορινθίας Γιώτα Κασίμη και ο διευθυντής του Πελοποννησιακού Ινστιτούτου Σωκράτης Λαμπρόπουλος.
Ο αντιπεριφερειάρχης, σημείωσε, ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, είναι πάντα αρωγός σε προσπάθειες που αφορούν την προώθηση της Τέχνης και του Πολιτισμού, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή στο κοινό, τις ημέρες και τις ώρες λειτουργίας του Μουσείου, ενώ θα τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν θεσπιστεί για την αποτροπή διάδοσης της covid-19.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος