Έρευνες για την εξιχνίαση τριών υποθέσεων ληστειών

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών, για την εξιχνίαση τριών (3) υποθέσεων ληστειών, οι οποίες έγιναν χθες το βράδυ, στην Κόρινθο, σε τοπική κοινότητα και στο Βέλο Κορινθίας.

Άγνωστοι δράστες, εισήλθαν σε οικία ζεύγους ημεδαπών και με την απειλή κυνηγετικού όπλου και σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρήματα και τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα. Στη συνέχεια, σε τοπική κοινότητα του Δήμου, οι ίδιοι άγνωστοι δράστες, με την απειλή κυνηγετικού όπλου και την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από 55χρονη γυναίκα, τσάντα που περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα.
Επιπλέον, στο Βέλο Κορινθίας, οι ίδιοι άγνωστοι δράστες, αφού εισήλθαν σε φαρμακείο, στο οποίο βρισκόταν 49χρονη υπάλληλος, με την απειλή κυνηγετικού όπλου, αφαίρεσαν χρήματα και την τσάντα της, που περιείχε χρήματα και τράπηκαν σε φυγή. Οι δράστες αναζητούνται.

από Δελτίο Τύπου
φωτό: ερτ (αρχείο)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος