Σε ετοιμότητα η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την κακοκαιρία

Σε ετοιμότητα βρίσκεται όλες αυτές τις ώρες ο μηχανισμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που θα προκύψουν απ’ την κακοκαιρία.

Ζημιές υπήρξαν από τις βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών στη Μεσσηνία, καθώς και στο οδικό δίκτυο του πυρόπληκτου Σχίνου Κορινθίας. Μικρότερες ήταν οι ζημιές στη Δυτική Γορτυνία.

Σε ετοιμότητα η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την κακοκαιρίαΣτην Περιφέρεια Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη όπου και εξετάστηκε η κατάσταση. Δόθηκαν οδηγίες για τις αποκαταστάσεις, ενώ αποφασίστηκε και η λήψη επιπλέον μέτρων για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων νέων προβλημάτων.

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις δημιούργησαν πρόβλημα στο οδικό δίκτυο, στο Σχίνο, στα Γεράνια Όρη. Εκτιμάται, ότι σε τρεις ημέρες θα αποκατασταθεί η κυκλοφορία. Στη δυτική Γορτυνία τα όποια μικροπροβλήματα αντιμετωπίστηκαν άμεσα.

Τέλος, λόγω των ανέμων και της βροχής, προκλήθηκε κατολίσθηση βράχων στον παλαιό εθνικό δρόμο Καλαμάτας – Σπάρτης (Αρτεμισία), με συνέπεια να διακοπεί για λίγες ώρες η κυκλοφορία των οχημάτων. Εν μέρει η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε μετά την παρέμβαση συνεργείου της Περιφέρειας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος