Σε έργα στο δήμο βόρειας Κυνουρίας ο Παν. Νίκας

Στην Κυνουρία βρέθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Π. Νίκας και επιθεώρησε το έργο ασφαλτόστρωσης στον επαρχιακό δρόμο Καστρί – Άγιος Πέτρος – Μαλεβή – Άγιος Ιωάννης – Άστρος, όπου ήδη εξελίσσεται σχετική εργολαβία, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει και δεύτερη, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ.

“Μέχρι την ερχόμενη Κυριακή θα έχουν ολοκληρωθεί βασικά πράγματα για να διευκολυνθούν οι προσκυνητές που θα μεταβούν στην Μονή Μαλεβής, όπου στις 23 του κάθε Αυγούστου γίνεται η μεγαλύτερη γιορτή στην Αρκαδία για την απόδοση της Κοιμήσεως της Θεοτόκου”, δήλωσε ο περιφερειάρχης, ο οποίος επισκέφθηκε το ιστορικό μοναστήρι.

Ο Παν. Νίκας, βρέθηκε στη συνέχεια στο Άστρος, όπου επισκέφθηκε το σημείο του δρόμου Άστρος – Λεωνίδιο, στο οποίο πρόσφατα έχασε τη ζωή του ένας 21χρονος σε τροχαίο δυστύχημα.

Όπως γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης, την ερχόμενη Δευτέρα, προγραμματίζεται σύσκεψη με τον δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας, Γιώργο Καμπύλη, και υπηρεσιακούς παράγοντες από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας και του δήμου, προκειμένου να διερευνηθούν τρόποι για την αποφυγή στο μέλλον τέτοιων τραγικών γεγονότων.

Συγκεκριμένα, θα εξεταστεί η χρηματοδότηση από την Περιφέρεια παρεμβάσεων, όπως κατασκευή πεζοδρομίων, εγκατάσταση φωτισμού και φωτεινών σηματοδοτών στον συγκεκριμένο δρόμο, όπου έχει αναπτυχθεί εμπορική δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος