Σε εκδήλωση της Ν.Δ. στην Κόρινθο ο Χρ. Δήμας

Παρουσία του υπουργού Υποδομών, Χρίστου Δήμα και του βουλευτή Επικρατείας, Γιώργου Σταμάτη πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ Κορινθίας στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου «Θωμάς Θωμαΐδης».

Σε εκδήλωση της Ν.Δ. στην Κόρινθο ο Χρ. Δήμας

Ο κ. Δήμας, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, αναφέρθηκε στο έργο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, «τη δύσκολη, αλλά πολύ σημαντική χρονιά του 2025», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθύμισε, ότι «η Ν.Δ. ήταν πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας, κυριαρχεί τα τελευταία 51 χρόνια στην πολιτική ζωή του τόπου και γίνεται μεγάλη προσπάθεια σε όλους τους τομείς».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν από τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ, Γιώργο Σουφρίλα πρώην πρόεδροι, πρόεδροι Τ.Ο. , στελέχη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Ρεπορτάζ: Πέγκη Μπρούσαλη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος