Σε αγορά ακινήτου στη Σπάρτη προχώρησε το Επιμελητήριο Λακωνίας

Σε αγορά ακινήτου προέβη το Επιμελητήριο Λακωνίας.

Υπογράφηκε στο κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδας, στην Αθήνα, το συμβόλαιο μεταβίβασης του ακινήτου, του τέως υποκαταστήματος της Τράπεζας της Ελλάδας, στη Σπάρτη, προς το Επιμελητήριο Λακωνίας.

Το Επιμελητήριο Λακωνίας, απ’ το 2006, ικανοποιεί τις ανάγκες στέγαση στη Σπάρτη, με μίσθωση ακινήτου.

Η νυν Διοίκηση, έκρινε ως απαραίτητη, τη στέγαση του Επιμελητηρίου στη Σπάρτη, όπου βρίσκεται και η πληθώρα των επιχειρήσεων – μελών της.

Για τον λόγο αυτό, όπως αναφέρει και σχετική ανακοίνωση, ξεκίνησε το 2020, η διερεύνηση της απόκτησης ιδιόκτητης στέγης.

Η απόφαση πάρθηκε, με γνώμονα, τόσο το οικονομικό συμφέρον του Επιμελητηρίου, μακροπρόθεσμα, όσο και την ικανοποίηση των αναγκών του Επιμελητηρίου, να παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες.

Το κτίριο του τέως υποκαταστήματος της ΤτΕ, θα καλύψει ευρύτατο μέρος των δράσεων, ως συνεδριακό κέντρο για τις ανάγκες των μελών του Επιμελητηρίου, αλλά και της Λακωνικής κοινωνίας.

Συγχρόνως, θα μπορεί να λειτουργήσει και ως κέντρο δια βίου μάθησης, ως φορέας οργάνωσης και λειτουργίας, νέων επιχειρηματικών μονάδων, ενώ θα εξυπηρετεί και κλαδικές οργανώσεις της περιοχής.

Αξίζει να τονιστεί, ότι, με την απόκτηση του νέου κτιρίου της Σπάρτης, το Επιμελητήριο Λακωνίας, θα είναι ένα απ’ τα λίγα Επιμελητήρια της χώρας που θα στεγάζεται σε δύο εμβληματικά κτίρια ( Σπάρτη και Γύθειο).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος