Πραγματοποιήθηκε μετά από τρία χρόνια πανδημίας, ο 6ος Oρεινός Ημιμαραθώνιος στα Άνω Δολιανά της Βόρειας Κυνουρίας. Ο αγώνας ήταν μια συνδιοργάνωση του «Κεντρικού Πατριωτικού Συλλόγου Δολιανά Κυνουρίας», του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, του Α.Σ. Δολιανών «Νικηταράς», του Πολιτιστικού Συλλόγου Δολιανών και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Δολιανών, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Παρόλο που η θερμοκρασία είχε ανέβει στα ύψη, οι δρομείς δεν δίστασαν να πραγματοποιήσουν την υπέροχη διαδρομή. Το Γήπεδο Άνω Δολιανών ήταν η αφετηρία αλλά και ο τόπος τερματισμού.
Η πρόεδρος του συλλόγου Δολιανιτών και διοργανώτρια της εκδήλωσης Γιάννα Σάγκα, τόνισε πολύ χαρούμενη φέτος, γιατί έγινε ρεκόρ συμμετοχών με 250 άτομα κάθε ηλικίας από μικρά παιδιά μέχρι και μεγαλύτερα να αγωνίζονται.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος