“Πανδημία και πυρκαγιές επηρέασαν και την ΚΤΕΛ Αρκαδίας Α.Ε.” δηλώνει ο πρόεδρός της εταιρείας

” Η πανδημία που συνεχίζει, αλλά και οι πρόσφατες πυρκαγιές, έφεραν την Αρκαδία σε δίνη προβλημάτων, που δυστυχώς, επηρέασαν και την ΚΤΕΛ Αρκαδίας Α.Ε., έστω και έμμεσα. Το συγκοινωνιακό έργο, σχεδόν σταμάτησε στις πυρόπληκτες περιοχές της Αρκαδίας. Ωστόσο,, ελπίζουμε, ότι από αυτό το μήνα, θα έχουμε μία νέα αφετηρία. Ελπίζουμε σε καλύτερες ημέρες”.

Αυτό, δήλωσε, απ’ την Τρίπολη, σε συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος του δ.σ. των μετόχων της ΚΤΕΛ Αρκαδίας Α.Ε. Νίκος Κουτσόγιωργας.

Και συνέχισε ως εξής:

“Έπεσαν κατά πολύ τα έσοδά μας. Ζητάμε απ’ τον κόσμο να μην φοβάται και να μας εμπιστεύεται. Παίρνουμε όλα τα μέτρα και εφαρμόζουμε στο ακέραιο, το υγειονομικό πρωτόκολλο. Μάλλον, απ’ τις 13 Σεπτεμβρίου, ίσως και εμείς, να αναγκαστούμε, με απόφαση της κυβέρνησης, να δουλεύουμε με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Αυτό, μάλλον θα αφορά τις διανομαρχιακές διαδρομές και όχι τις ενδονομαρχιακές. Είναι και αυτό ένα θέμα, όπως και το μέτρο της μειωμένης πληρότητας που συνεχίζει να υφίσταται”.

“Πανδημία και πυρκαγιές επηρέασαν και την ΚΤΕΛ Αρκαδίας Α.Ε.” δηλώνει ο πρόεδρός της εταιρείας
Στ. Ζορμπαλάς

Καταλήγοντας στις δηλώσεις του, ο πρόεδρος, τόνισε το εξής:

“Έχουμε στείλει επιστολές στα αρμόδια Υπουργεία, γνωστοποιώντας τους τα προβλήματα και τα αιτήματα στήριξης και ενίσχυσης. Θέλουμε, στις όποιες συσκέψεις γίνονται για τους πυρόπληκτους, να συμμετέχουμε και εμείς. Έχουμε προτάσεις. Θέλουμε να μας καλούν και εμάς.”

– Στη συνέντευξη παρευρέθηκε και ο Κώστας Μανδρώνης, αντιπρόεδρος της ΚΤΕΛ Αρκαδίας Α.Ε. και υπεύθυνος του γραφείου τουρισμού της ΚΤΕΛ Αρκαδίας Α.Ε. όπου και μίλησε για διάφορα θέματα που αφορούν το γραφείο τουρισμού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος