“Επανεκ-κινήσεις” στο Χιλιομόδι Κορινθίας – Θεατρική κατασκήνωση

Το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, διοργανώνει τη 19η Καλοκαιρινή Θεατρική Κατασκήνωση – Σεμινάριο 2022, που φέτος θα διεξαχθεί, από τις 24 έως τις 29 Αυγούστου 2022, στο Χιλιομόδι Κορινθίας.

Θα διεξαχθεί στο χώρο του Freeland Adventure Camp, μέσα σε ένα πευκοδάσος 6.000 στρεμμάτων.

Έμπειροι καλλιτέχνες – δάσκαλοι, εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, στην τυπική και άτυπη εκπαίδευση, ηθοποιοί, χορευτές, θεατρολόγοι, μουσικοί, εικαστικοί, θεατρο-παιδαγωγοί και νέοι -νέες, θα έχουν την ευκαιρία, για επανεκ-κινήσεις…

Την ευκαιρία, δηλαδή, να συναντηθούν ξανά και να συνομιλήσουν, μέσω του θεάτρου και των παραστατικών τεχνών, ανακτώντας το χαμένο έδαφος στο πεδίο της επαφής, της επικοινωνίας, της δημιουργίας.

Η κατασκήνωση – σεμινάριο, περιλαμβάνει πέντε κύρια εργαστήρια (ένα εκ των οποίων, απευθύνεται σε νέες και νέους 18-24 ετών), πέντε αυτοτελή εργαστήρια μικρής διάρκειας, δρώμενα, διαδραστική Performance, σινεμά κάτω από τα αστέρια, πρωινή άσκηση-yoga, μουσική, ξεκούραση και – φυσικά – διασκέδαση, που θα ολοκληρωθεί με ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι.

Τα πέντε κύρια εργαστήρια εμψυχώνουν οι: Γεωργία Τσαγκαράκη, Ιωάννα Μήτσικα, Φάνης Κατέχος, Πένυ Φυλακτάκη και Τζένη Καραβίτου, Γιώργος Μόσχος (εργαστήριο νέων).

Τα πέντε αυτοτελή εργαστήρια εμψυχώνουν οι: Σοφία Πάσχου, Τζωρτζίνα Κακουδάκη, Χριστίνα Στουραΐτη , Γιούλη Δούβου, Βίκυ Βάββα.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα εργαστήρια, τη διαδικασία αιτήσεων και τις ταξιδιωτικές οδηγίες στην ιστοσελίδα www.Theatroedu.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος