Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την επικείμενη παύση λειτουργίας υποκαταστήματος Τράπεζας στο Κρανίδι Ερμιονίδας

Ψήφισμα εξέδωσε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ερμιονίδας, με αφορμή επικείμενη παύση λειτουργίας υποκαταστήματος Τράπεζας, στο Κρανίδι Ερμιονίδας.

Όπως αναφέρει το ψήφισμα, το κατάστημα στο Κρανίδι εξυπηρετεί τις ανάγκες των 8 Κοινοτήτων του Δήμου Ερμιονίδας, ενός μεγάλου αριθμού ατόμων, αγροτών, επαγγελματιών και ανθρώπων τρίτης ηλικίας, για τους οποίους η εξυπηρέτηση, μέσω διαδικτυακών συναλλαγών, όχι μόνο δεν είναι ιδιαίτερα προσφιλής, αλλά καθίσταται σχεδόν αδύνατη.

Το ψήφισμα, επισημαίνει, ότι το κλείσιμο του καταστήματος θα επηρεάσει ανεπανόρθωτα την καθημερινότητα των κατοίκων της Ερμιονίδας, οι οποίοι θα πρέπει να μετακινούνται στο Ναύπλιο, σε απόσταση 70 χλμ, για τις απλές καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές.

Το κείμενο κάνει αναφορά και στις πρόσφατες αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις τραπεζικές υπηρεσίες, ενώ γνωστοποιεί και τις συνέπειες που θα έχει το κλείσιμο της τράπεζας, στις υπηρεσίες του δήμου, αλλά και σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες των ανθρώπων.

Το δημοτικό συμβούλιο, διαμαρτύρεται έντονα και ζητά όπως παραμείνει ανοιχτό το συγκεκριμένο τραπεζικό κατάστημα. Καλεί τη διοίκηση της τράπεζας, να ανακαλέσει την αναστολή της λειτουργίας του υποκαταστήματος, ενώ ζητά και την συμπαράσταση της κυβέρνησης, της Τράπεζας της Ελλάδος και όλων των λοιπών αρμοδίων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος