Πρωτοβουλία Γ. Μπουντρούκα για τη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου της Πελοποννήσου

Την πρόθεση του να αναλάβει πρωτοβουλία, πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου της Πελοποννήσου, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο επικεφαλής της “Πελοποννησιακής Συμμαχίας”, Ιωάννης Μπουντρούκας.

Ο περιφερειακός σύμβουλος και τέως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, δηλώνει, ότι επιθυμεί να κληθεί, άμεσα, το άτυπο όργανο των παρατάξεων, με μοναδικό θέμα, την επανεκκίνηση του ανώτατου οργάνου της Περιφέρειας, του Περιφερειακού Συμβουλίου, δηλαδή.

Ο Γιάννης Μπουντρούκας, χαρακτηρίζει “μίζερη και καταρρακωμένη” την  εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο  και προσθέτει ότι “αντί εποικοδομητικού διαλόγου στο Όργανο κυριαρχούν οι προσωπικές διαμάχες, οι “κοκορομαχίες”, τα λεκτικά επεισόδια, οι απειλές και οι απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί που υποβαθμίζουν το Περιφερειακό Συμβούλιο και εκθέτουν ανεπανόρθωτα όχι μόνο τους γνωστούς ¨πρωταγωνιστές” των επεισοδίων, αλλά και όλους αυτούς, που αναγκάζονται να γίνονται αυτόπτες μάρτυρες, όλων αυτών των θλιβερών σκηνών(…).

“Πρέπει να μπει τέλος σε αυτό τον κατήφορο”, τονίζει ο κ.Μπουντρούκας.”Όλοι πρέπει να καταλάβουμε ότι επιτέλους πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Δεν τιμά κανένα η σημερινή εικόνα του Περιφερειακού Συμβουλίου” (…).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος