Πρόταση σύστασης διαπαραταξιακής επιτροπής διαχειριστικού ελέγχου στον δήμο Ναυπλιέων

Σε σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής διαχειριστικού ελέγχου, δείχνει αποφασισμένος να προχωρήσει για τα οικονομικά το δήμου Ναυπλιέων, ο νέος δήμαρχος της πόλης, Δημήτρης Ορφανός.

Με γραπτή ανακοίνωσή του, γνωστοποιεί την πρόταση του, να συστήσει ο δήμος, διαπαραταξιακή επιτροπή ελέγχου, όλων των οικονομικών στοιχείων του δήμου.

Ο Δημήτρης Ορφανός, υποστηρίζει, ότι, ο δήμος, έχει περιέλθει σε δεινή οικονομική θέση και προτείνει να υπάρξει αυτή η επιτροπή που θα … τρέξει όλα αυτά τα θέματα.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο και σύμφωνα με την πλειοψηφική απόφαση, ο δήμος Ναυπλιέων, θα προχωρήσει σε αίτημα λήψης δανείου ισοσκέλισης του προϋπολογισμού απ’ το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Η δημοτική πλειοψηφία, υποστηρίζει, ότι διαπιστώθηκε, πραγματικό έλλειμμα στον προυπολογισμό του δήμου, που ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, στόχος της επιτροπής θα είναι η διερεύνηση του θέματος, η αναζήτηση των υπευθύνων της κατάστασης που περιγράφει η δημοτική αρχή, η απόδοση τυχόν ευθυνών που ίσως προκύψουν απ΄ το πόρισμα και η προώθησή του στην κρίση των αρμόδιων Αρχών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος