Προτάσεις δήμου Τρίπολης για ένταξη σχολικών – αθλητικών έργων στο ”Αντώνης Τρίτσης”

Προτάσεις για έγκριση και χρηματοδότηση, μέσα απ’ το πρόγραμμα ”Αντώνης Τρίτσης” του Υπουργείου Εσωτερικών, κατέθεσε η δημοτική αρχή της Τρίπολης.

Οι προτάσεις αφορούν την αγροτική οδοποιία σε διάφορες δημοτικές ενότητες (Τρίπολη, Βαλτέτσι, Κορύθιο, Λεβίδι, Μαντινεία, Φάλανθο, Σκυρίτιδα), την επισκευή-συντήρηση του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου Τρίπολης, την διαμόρφωση του προαυλίου χώρου, αλλά και των εξωτερικών γηπέδων μπάσκετ-βόλει, στο ίδιο σχολικό συγκρότημα.

Επίσης, έγινε πρόταση, για συντήρηση και επισκευή ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων, στο δημοτικό αθλητικό κέντρο της Τρίπολης.

Ο δήμαρχος, Κώστας Τζιούμης, είπε τα εξής:

“Ευελπιστούμε ότι με τις παρεμβάσεις μας, θα υπάρχει ομαλή και ασφαλής πρόσβαση του τοπικού αγροτικού πληθυσμού στη γεωργική γη.

Βασικό μας μέλημα αποτελεί η στήριξη του πρωτογενούς τομέα με έργα βελτίωσης της προσβασιμότητας στα αγροτεμάχια και στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.

Από την άλλη πλευρά, η διαμόρφωση των αύλειων σχολικών και αθλητικών χώρων, είναι πάντα προτεραιότητά μας, αφού η αναβάθμιση, τόσο των σχολικών, όσο και των αθλητικών υποδομών, δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας και ικανοποίησης στη μαθητική και διδακτική κοινότητα”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος