“Πρωινή διαδρομή” στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

-Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώθηκε ότι απο σήμερα 9-6-2017 ξεκινάει η εφαρμογή της αναδιάταξης – αναδιοργάνωσης, σύστασης και λειτουργίας περιφερειακών Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας.

Οι μεταβολές που επέρχονται στις υφιστάμενες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας, στο πλαίσιο της αναδιάταξης – αναδιοργάνωσης, σύστασης και λειτουργίας περιφερειακών Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι οι παρακάτω:

Το Αστυνομικό Τμήμα Δημητσάνας, μετονομάζεται σε Αστυνομικό Τμήμα Γορτυνίας.

Τα Αστυνομικά Τμήματα Λαγκαδίων, Λεβιδίου και Σταδίου, καταργούνται και συγχωνεύονται ως προς τις αρμοδιότητες τους, με τα Αστυνομικά Τμήματα Γορτυνίας, Τροπαίων και Τρίπολης.

Το Αστυνομικό Τμήμα Παραλίου Άστρους, μετονομάζεται σε Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κυνουρίας.

Το Αστυνομικό Τμήμα Λεωνιδίου, μετονομάζεται σε Αστυνομικό Τμήμα Νότιας Κυνουρίας.

Οι λοιπές υφιστάμενες Υπηρεσίες τις Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας, παραμένουν ως έχουν.

-Από τις 3 Ιουνίου αγνοείται από τα Πελετά Νότιας Κυνουρίας 43χρονος. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του και μέχρι τώρα δεν υπάρχει αποτέλεσμα.

-Ενας 55χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στην αυλή του σπιτιού του χθες το μεσημέρι στη Μεσσήνη.

-Αποζημιώσεις ύψους 17.797.015 ευρώ θα καταβάλει ο ΕΛΓΑ. Σήμερα σε 12.260 δικαιούχους που το φυτικό και ζωικό τους κεφάλαιο ζημιώθηκε απο διάφορα ασφαλιστικά καλυπτόμενα αίτια μέσα στο 2016. Στο νομό Αργολίδας θα καταβληθούν 100.000 ευρώ σε δικαιούχους.

-Τέλος καλό όλα κλά γι άλογο που έπεσε σε πηγάδι βάθους 20 μέτρων σε αγροτική περιοχή της Αρχαίας Κορίνθου. Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση απο την πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ και ύστερα απο τρεις ώρες ένας γερανός το έφερε στην επιφάνεια.

-Διήμερο φεστιβάλ με θέμα γιορτή γης και χειροτεχνίας θα πραγματοποιηθεί στην Κόρινθο 10 και 11 Ιουνίου. Η γιορτή περιλαμβάνει έκθεση προϊόντων παρουσιάσεις, ενημερωτικές εκδηλώσεις και πρακτικά εργαστήρια.

-Εχθές είχε προγραμματιστεί στο εφετείο Ναυπλίου υπόθεση με ποινικές ευθύνες που αποδίδονται σε δυο πρώην δημάρχους της Μεγαλόπολης αλλά και σε μέλη επιτροπών παραλαβής έργων. Το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της δίκης για την 11η Ιανουαρίου 2018.

-Συνελήφθη 42χρονος χθες σε τοπική κοινότητα της Σπάρτης διότι είχε στην κατοχή του ποσότητα κοκαΐνης. Προανάκριση διενεργεί το τμήμα ασφαλείας Σπάρτης.

-Σήμερα στις 9.00 το βράδυ η γιορτή ανόδου του Αστέρα Κορίνθου στη Β’ Κατηγορία Κορινθίας.

Δέσποινα Αρσένη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος