Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αρκαδίας Α.Ε. “Ετοιμαζόμαστε για την 15η Μαΐου”

“Σχεδιάζουμε με στόχευση τη 15η Μαϊου. Ελπίζουμε, τότε, να έχουμε μία κανονική ροή στο συγκοινωνιακό μας έργο”.

Αυτό δήλωσε απ’ την Τρίπολη, ο πρόεδρος της διοίκησης της ΚΤΕΛ Αρκαδίας Α.Ε. Νίκος Κουτσόγιωργας, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, με αφορμή και την έναρξη της Πασχαλινής περιόδου.

“Είμαστε έτοιμοι για το Πάσχα. Έχουμε ενισχύσει τα λεωφορεία μας, τις γραμμές των δρομολογίων, ενώ όλοι οι εργαζόμενοι, κάνουν αυτοδιαγνωστικά τεστ για τον κορονοϊό, ενώ έχει προχωρήσει αρκετά και ο εμβολιασμός”, τόνισε με έμφαση ο πρόεδρος, που ευχαρίστησε το προσωπικό και όλους τους πελάτες του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, για την στήριξη και την αγάπη που παρέχουν στην συγκεκριμένη εταιρεία.

Ο Νίκος Κουτσόγιωργας, εκ μέρους της διοίκησης και των μετόχων, έδωσε τις ευχές του, σ’ όλο τον κόσμο, ενώ στάθηκε και στην δύσκολη οικονομική συγκυρία, ως αποτέλεσμα της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων.

“Ήταν για εμάς, μία καταστροφική περίοδος. Μειώθηκαν κατά πολύ τα έσοδα, ενώ τα έξοδα ήταν σχεδόν τα ίδια. Επλήγη η συγκοινωνία. Βέβαια, υπήρξε κάποια στήριξη με την επιστρεπτέα προκαταβολή, με την έξτρα επιχορήγηση του κάθε λεωφορείου και με τις συμβάσεις για υποστήριξη του έργου της ΟΟΣΑ στην Αθήνα, όμως τα πράγματα, εξακολουθούν να παραμένουν πολύ δύσκολα. Πιστεύουμε σε μία κανονικότητα. Φαίνεται η μόνη λύση να είναι το εμβόλιο”, δήλωσε ο κ. Κουτσόγιωργας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος