Πρόεδρος ΚΤΕΛ Αρκαδίας: “Παρά τα προβλήματα, κρατάμε την εταιρεία ζωντανή”

“Παρά τα προβλήματα κρατάμε την εταιρεία ζωντανή. Θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίζει και να είναι πάντα δίπλα μας”. Αυτό, τόνισε ο πρόεδρος της διοίκησης του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, Νίκος Κουτσόγιωργας, σε συνέντευξη Τύπου στην Τρίπολη.

“Έχουμε πολλά προβλήματα, όπως τις τιμές στα καύσιμα, την κακοκαιρία, την πανδημία, τις άγονες γραμμές με τα άδεια λεωφορεία. Δεν το βάζουμε κάτω. Θα προσπαθήσουμε. Το οφείλουμε στην κοινωνία, στο έργο που πρέπει να φέρουμε εις πέρας και φυσικά στις οικογένειες που ζουν από το ΚΤΕΛ Αρκαδίας”, δήλωσε  ο κ. Κουτσόγιωργας.

Γνωστοποίησε ότι ξεκινούν τα νέα προγράμματα των δρομολογίων, καλώντας το επιβατικό κοινό να εμπιστευτεί και να στηρίξει το ΚΤΕΛ Αρκαδίας.

Ο Νίκος Κουτσόγιωργας, αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα, λέγοντας: “Στενάζουμε στην κυριολεξία. Δεν είναι ρόδινα τα οικονομικά μας. Ωστόσο, το παλεύουμε. Θέλουμε να αλλάξει το νομικό καθεστώς, ώστε να υπάρχει δυνατότητα επιδότησης των άγονων γραμμών. Περιμένουμε το νέο νόμο, υπάρχει και το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ με τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Θέλουμε να προχωρήσουμε με τους δήμους για την οριοθέτηση των άγονων γραμμών, έχουμε χάσει το μεταφορικό έργο με τις μετακινήσεις στρατιωτών κλπ. Έχουμε ελλείψεις και στο θέμα του Πανεπιστημίου. Μας έχει πάει πίσω η πανδημία και όλα αυτά τα μέτρα. Επαναλαμβάνω, είμαστε εδώ και προσπαθούμε. Στηρίξτε μας”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος