Πρόεδρος ΚΤΕΛ Αρκαδίας: “Επιζήσαμε και τώρα στόχος ο βιοπορισμός των 500 οικογενειών μας”

“Κλείνοντας έναν χρόνο πανδημίας, μπορώ να πω ότι εμείς εδώ στο ΚΤΕΛ Αρκαδίας μπορέσαμε και επιζήσαμε. Στόχος μας είναι πλέον μόνο ο βιοπορισμός των 500 οικογενειών”, δήλωσε απ;o την Τρίπολη, ο πρόεδρος της διοίκησης του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, δικηγόρος Νίκος Κουτσόγιωργας, κάνοντας απολογισμότου έργου της εταιρείας, μετά και την εμφάνιση της υγειονομικής κρίσης.

Πρόεδρος ΚΤΕΛ Αρκαδίας: “Επιζήσαμε και τώρα στόχος ο βιοπορισμός των 500 οικογενειών μας”

“Από τις 4.790 περίπου θέσεις επιβατών – τονίζει – που διαθέτει ο στόλος (92 αυτοκίνητα) των λεωφορείων του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, σήμερα μόνο 3 ή 4 οχήματα κυκλοφορούν την ημέρα. Έχουμε προβεί σε αναστολή πολλών πληρωμών, σε αναστολή συμβάσεων σε προσωπικό. Έχουμε επηρεαστεί γύρω στο 95% ως συγκοινωνιακός φορέας. Έχουν παγώσει δράσεις μας, όπως η μεταφορά των μαθητών. Δεν υφίσταται τουριστικό έργο. Δεν υπάρχει επιβατικό κοινό. Δρομολόγια αναγκαιότητας κάνουμε και όχι τακτικά”.

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, ερωτώμενος για τις ενισχύσεις της Πολιτείας είπε: “Η Περιφέρεια είναι θετική για την αποζημίωση όσον αφορά στο μεταφορικό των μαθητών. Όλοι οι κλάδοι προσδοκούν βοήθεια από το κράτος, το ίδιο και εμείς. Γνωρίζουμε ότι και το κράτος δεν μπορεί να ικανοποιεί για πάντα όλους μας. Είναι να πάρουμε την αποζημίωση για την λεγόμενη αναγκαστική πληρότητα, όμως δεν τα έχουμε πάρει αυτά τα χρήματα μέχρι τώρα που μιλάμε”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος