Πρόεδρος ΚΤΕΛ Αρκαδίας : ” Δεν υπήρξε καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων το 2022 “

” Δεν υπήρξε καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων το 2022. Παρουσιάσαμε μία καλύτερη εικόνα, ως ΚΤΕΛ Αρκαδίας, σε σχέση με το 2021. Ωστόσο και το 2022, ήταν φορτωμένο με πολλά προβλήματα, όπως η αλόγιστη αύξηση της τιμής των καυσίμων, αλλά και η συνέχιση της φοβίας και της οικονομικής δυσκολίας των ανθρώπων, να ταξιδέψουν με το ΚΤΕΛ. Αισιοδοξούμε για μία καλύτερη χρονιά”.

Αυτά, μεταξύ άλλων, δήλωσε, σε συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της διοίκησης της ΚΤΕΛ Αρκαδίας Α.Ε. Νίκος Κουτσόγιωργας, με αφορμή το τέλος του χρόνου.

Είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΤΕΛ Αρκαδίας Α.Ε. : ” Είχαμε μία αύξηση στην πληρότητα των λεωφορείων, αλλά αυτή δεν ήταν ικανοποιητική. Υπολειπόμαστε κατά 50 % σε σχέση με τον κύκλο εργασιών του 2019″.

Πρόεδρος ΚΤΕΛ Αρκαδίας : ” Δεν υπήρξε καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων το 2022 “
Στ. Ζορμπαλάς

Ο Νίκος Κουτσόγιωργας, στάθηκε και σε δύο θετικά πράγματα που έγιναν, μέσα στο έτος που φεύγει.

Τόνισε τα εξής για αυτά: ” Είχαμε δύο καλά πράγματα. Το πρώτο, είναι ο νέος νόμος που βάζει και την Αυτοδιοίκηση Α και Β Βαθμού, στη συμμετοχή του κόστους των άγονων γραμμών. Είμαστε πλέον, ένας απελευθερωμένος φορέας. Θέλουμε να βοηθήσει η Αυτοδιοίκηση, με ένα ποσό, στο να καλυφθεί το κόστος τέλεσης των συγκοινωνιών στις άγονες γραμμές. Το δεύτερο καλό που συνέβη, ήταν η καλή συμφωνία για την μαθητική μεταφορά. Υπογράφηκε η σύμβαση με την Περιφέρεια και επιτεύχθηκε μία συμφωνία, που βοηθά όλες τις πλευρές”.

Ο πρόεδρος, ευχήθηκε να είναι μία ομαλή και ήρεμη χρονιά, αυτή που έρχεται και κάλεσε τους πολίτες, να εμπιστευτούν και να στηρίξουν το ΚΤΕΛ Αρκαδίας, που αποτελεί ένα δυναμικό κομμάτι στήριξης και ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος