Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αρκαδίας: “Είχαμε 185 νέες εγγραφές μελών το 2022”

“Το 2022 δεν είχαμε κανένα κύμα απολύσεων στην Αρκαδία”, δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην ΕΡΤ Τρίπολης στην εκπομπή “Ανοιχτή Γραμμή”, ο πρόεδρος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Τρουπής.

Κάνοντας τον απολογισμό του 2022, ο πρόεδρος, τόνισε: ” Έχουμε στο μητρώο μας, 6.594 μέλη. Είχαμε το 2022, 185 νέες εγγραφές. Απ’ αυτές, οι 32 ήταν στο εμπόριο, οι 40 στη μεταποίηση, οι 10 στον τουρισμό και οι 103 στις υπηρεσίες. Είχαμε, βέβαια και κάποιες διαγραφές, όπως συμβαίνει πάντοτε και παντού”.

Ο Γιάννης Τρουπής, στάθηκε στις πολλές δράσεις και στις αρκετές εκδηλώσεις που θα γίνουν μέσα στο 2023, ενώ ευχήθηκε, οι εκλογές, να μην διαταράξουν πολύ την οικονομία και την επιχειρηματικότητα.

Αναφέρθηκε στο μεγάλο στοίχημα, που είναι η αξιοποίηση των πολλών πόρων, που έχουν να κάνουν με την δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση της Μεγαλόπολης και των λοιπών περιοχών και κάλεσε, άπαντες, να στηρίξουν την Αρκαδία, ώστε αυτή, να εξελιχθεί, μιας και υπάρχουν προοπτικές, λόγω και των επενδύσεων στο φάρμακο και στην πρώτη ύλη αυτού.

Γνωστοποίησε, δε, ότι, την Άνοιξη, ανοίγουν οι προσκλήσεις για την ενίσχυση της μεταποίησης, στις περιοχές που πλήττονται απ’ την μεταλιγνιτική εποχή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος