Ξεκίνησε το γυναικείο πρωτάθλημα της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, ένα πρωτάθλημα με πολλές δυσκολίες και μεγάλη προσπάθεια από τις ομάδες που συμμετέχουν και προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανό τον συγκεκριμένο χώρο.
Ο ΠΕΛΑΣΓΟΣ ταξίδεψε το Σάββατο στους Μολάους για τον πρώτο αγώνα του κόντρα στον Α.Σ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ που εφέτος δείχνει ενισχυμένος με την παρουσία έμπειρων αθλητριών.
Ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο, που έληξε με 25-29, ήταν ένα πραγματικό ντέρμπυ ανάμεσα στις δυο ομάδες με πολλές μάχες, με τον ΠΕΛΑΣΓΟ όμως να διατηρεί συνεχώς το προβάδισμα.
Το ημίχρονο έφερε την κατάλληλη ηρεμία στην ομάδα της Μεγαλόπολης που μπήκε στο παρκέ για το δεύτερο ημίχρονο με περισσότερη ενέργεια. Με πολύ καλή άμυνα και πολλά κερδισμένα επιθετικά ριμπάουντ επέβαλε το παιχνίδι της, αύξησε την διαφορά και τελικά πήρε μια μάλλον άνετη νίκη σε μια δύσκολη έδρα με τελικό σκορ 49-68.
Καλύτερη παίκτρια του ΠΕΛΑΣΓΟΥ και του αγώνα η Αγγελοπούλου, μεγάλη εμφάνιση η Δημοπούλου, συγκλονιστική η προσπάθεια της Λίλη , φοβερή άμυνα από την Γιάννη,ενώ όλες οι αθλήτριες της Μεγαλόπολης είχαν θετική παρουσία.
Για τον Α.Σ. ΒΑΤΙΚΙΩΤΗ μόνο θετικά μπορεί κάποιος να μιλήσει καθώς η προσπάθεια του συλλόγου είναι μεγάλη , με συνεχείς παρουσίες σε όλα τα πρωταθλήματα ,την στιγμή που σύλλογοι από μεγάλες πόλεις δεν έχουν παρουσία.
Τα δεκάλεπτα: 12-15 / 13-14 / 11-19 / 13-20
Α.Σ.ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ (ΛΕΚΚΑ): Ανδρεάκη – Τράμπαρη – Νιάκουλα – Αγγελάκου – Μάρκου – Κληρονόμου – Λίβανου – Λιαροπούλου – Κωσταντινάκου .
ΠΕΛΑΣΓΟΣ Μεγαλόπολης (ΜΑΝΙΑΤΗ): Μπουζιάνη – Γιάννη – Στράγκα – Δημοπούλου – Αρχοντάκου – Αγγελοπούλου – Λιακοπούλου – Λίλη.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος