Πήραν το ντέρμπι τα κορίτσια του Αστέρα

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 2-1 του Φείδωνα Άργους και συνεχίζει να οδηγεί από την κορυφή τον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Γυναικών, αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά στους 4 βαθμούς από τον δεύτερο.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ με τη νίκη, η οποία πανηγυρίστηκε με εμφατικό τρόπο από την ομάδα και τους φιλάθλους στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, έκανε ακόμη ένα αποφασισιτικό βήμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης και την άνοδο στην Α’ Εθνική κατηγορία.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξε σκορ, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα δοκάρι, για τα κορίτσια του ΑΣΤΕΡΑ με την Μαρίνη. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας κατάφερε να αξιοποιήσει την κυριαρχία της. Στο 61′ άνοιξε το σκορ με την Amon, η οποία είχε περάσει ως αλλαγή ένα λεπτό νωρίτερα.

Στο 82′ η Μαρίνη ευστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι, για το 2-0. Οι φιλοξενούμενες του Φείδωνα Άργους κατάφεραν να μειώσουν στο τελικό 2-1 στις καθυστερήσεις. 

Με αυτή τη νίκη ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει πλέον 28 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τον Φείδωνα Άργους. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Θεοδωρακοπούλου, Παπαγεωργίου, Τζεβελέκου (86′ Αντωνίου), Μελισσού, Καββαθά, Durkovic, Γεωργακοπούλου, Παπαμήτρου (60′ Amon), Χριστοφορίδη (75′ Παντελάκη), Καραγιάννη, Μαρίνη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος