Πέτρος Δούκας: “Σκοπός η αξιοποίηση του brand name της Σπάρτης”

Την υπογραφή τριετούς Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Σπάρτης και της Γενικής Γραμματεία Αθλητισμού (17/11), σχολίασε ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας.

«Ο Δήμος Σπάρτης υπέγραψε με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ένα πρωτοποριακό και μάλλον μοναδικό Μνημόνιο Συνεργασίας, για την ανάδειξη της Σπάρτης σε «Διεθνές Κέντρο Υπαίθριου Αθλητισμού και Αγώνων Υπεραντοχής»!
Σκοπός του τριετούς Μνημονίου Συνεργασίας είναι η αξιοποίηση του διεθνούς εμβέλειας και ελκυστικότητας brand name της Σπάρτης για την ενίσχυση και την προβολή, κυρίως, υπαίθριων αγώνων δρόμου υπεραντοχής και υπεραποστάσεων – ώστε να καταστεί η πόλη μας παγκόσμιο κέντρο αγώνων δρόμου υπεραντοχής και υπεραποστάσεων (Sparta International Center for Endurance and Distance Running).
Προς την κατεύθυνση αυτή, έχουμε ήδη πραγματοποιήσει αρκετούς και ίσως ήδη είμαστε η πόλη με τις περισσότερες τέτοιες διοργανώσεις αγώνων σε όλη την Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη.

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού θα συνεργάζεται με τον Δήμο Σπάρτης, στηρίζοντας ενεργά τις αθλητικές πρωτοβουλίες του, παρέχοντας αιγίδα και εξετάζοντας κατά προτεραιότητα το ενδεχόμενο χρηματοδότησης δράσεων και αναβάθμισης εγκαταστάσεων,
και θα συνδράμει στην ανάδειξη του Δήμου Σπάρτης ως αθλητικού προορισμού υψηλών προδιαγραφών, με την υποστήριξη ποικίλων αθλητικών και εν γένει πολιτιστικών γεγονότων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος