Περιφέρεια Πελοποννήσου: Προώθηση σύμβασης με περιφέρεια και πανεπιστήμιο Κρήτης

Στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, θα έλθει προς έγκριση η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Περιφέρειας Κρήτης και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, με αντικείμενο την τηλεκπαίδευση των απασχολούμενων στον τουριστικό τομέα της Περιφέρειάς μας στα υγειονομικά πρωτόκολλα.

“Είναι το ξεκίνημα της συνεργασίας μας με μια ανεπτυγμένη τουριστικά περιοχή, όπως η Κρήτη”, σημείωσε ο περιφερειάρχης, επισημαίνοντας ότι θα γίνει “ίδια εκπαίδευση με αυτή στην Κρήτη, από τον ίδιο φορέα, με το μικρότερο δυνατό κόστος και τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία”, ενώ τη δαπάνη θα αναλάβει η Περιφέρεια Πελοποννήσου,

Ο Π. Νίκας, πρόσθεσε ότι η παρουσία της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Κρήτης, προσδίδει αξιοπιστία στην εκπαίδευση που θα παρασχεθεί, αλλά και την πιστοποίηση που θα λάβει μετά την ολοκλήρωσή της, το προσωπικό των επιχειρήσεων που απασχολούνται στον τουριστικό τομέα -όπως ξενοδοχεία και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος-, κι ακόμα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς, καθώς επίσης και ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων.

από το www.ppel.gov.gr
πηγή φωτό: ερτ (αρχείο)

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ