Περιφέρεια Πελοποννήσου: Προμήθειες εν’ όψει κορονοϊού

Δύο ISOBOX, ειδικής κατασκευής, τα οποία προορίζονται για τον έλεγχο, ενδεχομένως πασχόντων από κορωνοϊό και τα οποία θα τοποθετηθούν στα Κέντρα Υγείας Αρεόπολης και Βλαχιώτη, θα προμηθευτεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Εξ άλλου, το Περιφερειακό Συμβούλιο, στην συνεδρίαση, ενέκρινε την διάθεση ποσού μέχρι 200.000 ευρώ, για την προμήθεια ειδών σχετικών με την αντιμετώπιση του κορονοϊού, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μεταξύ άλλων, όπως αναφέρεται στην υπηρεσιακή εισήγηση, “κρίνεται απαραίτητο για λόγους πρόληψης, προστασίας και διασφάλισης της δημόσιας υγείας να τελεστεί άμεσα, προμήθεια 400 αδιάβροχων προστατευτικών στολών, σε διάφορα μεγέθη, µε µακριά μανίκια (µη αποστειρωμένων) για προστασία του σώματος και 400 προστατευτικών γυαλιών για την οφθαλµική προστασία των επαγγελματιών υγείας των Υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και συναρµόδιων Υπηρεσιών (Αστυνομία, ΕΚΑΒ. προσωπικό δομών Υγείας κ.α), που σχετίζονται µε την διαχείριση και αντιμετώπιση κρουσμάτων λοίμωξης από τον 2019-n-CoV”.

από το www.ppel.gov.gr
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος