Εντολή εκταμίευσης συνολικής πίστωσης 810.180,79 ευρώ προς το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για αποπληρωμή έργων υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.
Οι πιστώσεις αυτές προορίζονται για πληρωμές έργων, υπηρεσιών και προμηθειών στην Περιφέρεια.
Σημειώνεται ότι 785.050 ευρώ αφορούν την δαπάνη αγοράς των 35 περιπολικών αυτοκινήτων, τα οποία η Περιφέρεια ,διέθεσε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου -7 ανά Περιφερειακή Ενότητα.
Υπενθυμίζεται ότι μέσω ΕΣΠΑ, η Περιφέρεια θα προμηθευτεί -και θα διαθέσει προς τις Διευθύνσεις Αστυνομίας- ακόμα 20 οχήματα SUV, ενώ από τον δικό της προϋπολογισμό, θα αγοράσει άλλα 5 βαρέος τύπου SUV που θα διατεθούν στις ειδικές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας στην Περιφέρεια (ΟΠΚΕ κλπ).
Σημειώνεται, τέλος, η Περιφέρεια έχει προβεί στην προμήθεια και την διάθεση στις Διευθύνσεις Αστυνομίας των 5 Π.Ε. 6 συσκευών ραντάρ ελέγχου ταχύτητας, καθώς και 55 ασύρματων πομποδεκτών.
από το www.ppel.gov.gr
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος