Συνάντηση με εκπροσώπους από το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλης και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και ταυτόχρονη τηλεδιάσκεψη με στέλεχος από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.
Το αντικείμενο της συνάντησης, αφορούσε αφ’ ενός την ανάπτυξη της “έξυπνης” γεωργίας και τις δυνατότητες για την ενίσχυση από το εν λόγω Ίδρυμα μιας τέτοιας δραστηριότητας στην περιοχή της Μεγαλόπολης και αφ’ ετέρου, εξετάστηκε η δυνατότητα ανάληψη εκπαιδευτικών προγραμμάτων για αγρότες και κτηνοτρόφους, σε όλες τις Π.Ε. της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Συζητήθηκε η συνεργασία των έξι Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων Πελοποννήσου με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, ιδιαίτερα σε θέματα του αγροδιατροφικού τοµέα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος