Πελοπόννησος: Πολύ επικίνδυνη ημέρα η Πέμπτη για το ενδεχόμενο εκδήλωσης πυρκαγιάς

Μία πολύ επικίνδυνη ημέρα για ενδεχόμενη εκδήλωση πυρκαγιάς θα είναι και η Πέμπτη, 20 Ιουνίου. Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, της ξηρασίας και των πολύ ισχυρών ανέμων, η Κορινθία, η Αργολίδα, ένα κομμάτι της Λακωνίας και τα γύρω νησάκια, θα είναι στο ”πορτοκαλί”.

Σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς της Πολιτικής Προστασίας, στο 4 θα είναι οι πιο πάνω Περιφερειακές Ενότητες.

Στο ”κίτρινο”, με βαθμό επικινδυνοτητας 3, θα είναι ένα μεγάλο κομμάτι της Αρκαδίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Από τις αρμόδιες αρχές συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή από όλους, ειδικά τις πρώτες μεσημεριανές και τις πρώτες απογευματινές ώρες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος