Πελοπόννησος: Οι ορκωμοσίες στην Αυτοδιοίκηση Α και Β Βαθμού

Ξεκινούν στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου, οι ορκωμοσίες των δημάρχων, των δημοτικών συμβούλων, των κοινοταρχών και των συμβούλων των δημοτικών ενοτήτων, με αφορμή την έναρξη της νέας αυτοδιοικητικής θητείας.

Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ο νέος περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, θα ορκιστεί στις 22 Δεκεμβρίου 2023, στην Τρίπολη και στις 6 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου της πόλης.

Τρίπολη

Στην Τρίπολη, η ορκωμοσία των εκλεγμένων, στον δήμο Τρίπολης, θα γίνει την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023, στις 6.30 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου της πόλης.

Λουτράκι

Στον δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, η ορκωμοσία θα γίνει στις 17 Δεκεμβρίου 2023, στις 12 το μεσημέρι, στο Συνεδριακό Κέντρο του Λουτρακίου.

Άστρος Κυνουρίας

Στον δήμο της Βόρειας Κυνουρίας, η ορκωμοσία θα διεξαχθεί στις 27 Δεκεμβρίου 2023, στις 6 το απόγευμα, στους χώρους του Ιδρύματος ” Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη ”, στο Άστρος.

Μεγαλόπολη Αρκαδίας

Το νέο δημοτικό συμβούλιο, στον δήμο της Μεγαλόπολης θα ορκιστεί στις 17 Δεκεμβρίου 2023, στις 12 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο της Μεγαλόπολης.

Σπάρτη

Στη Σπάρτη, η ορκωμοσία θα τελεστεί στις 27 Δεκεμβρίου 2023, στις 7 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο της Πανεπιστημιακής Σχολής.

Νότια Κυνουρία

Στον δήμο της Νότιας Κυνουρίας, στην Αρκαδία, η τελετή της ορκωμοσίας θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου 2023, στις 7 το απόγευμα, στη Φάμπρικα του Λεωνιδίου.

Ερμιονίδα Αργολίδας

Στον δήμο της Ερμιονίδας, η τελετή θα διεξαχθεί στις 17 Δεκεμβρίου 2023, στις 6.30 το απόγευμα, στο Γενικό Λύκειο του Κρανιδίου.

Επίδαυρος Αργολίδας

Η ορκωμοσία στον δήμο της Επιδαύρου, θα γίνει στις 23 Δεκεμβρίου 2023, στις 6 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Βασιλείου, στο Λυγουριό.

Ναύπλιο

Η τελετή ορκωμοσίας στον δήμο Ναυπλιέων, θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου 2023, στις 12 το μεσημέρι, στο Βουλευτικό του Ναυπλίου.

Νεμέα Κορινθίας

Το νέο δημοτικό συμβούλιο στον δήμο της Νεμέας, θα ορκιστεί στις 16 Δεκεμβρίου 2023, στις 7 το απόγευμα, στο Δημαρχείο της Νεμέας.

Ξυλόκαστρο – Ευρωστίνη Κορινθίας

Η ορκωμοσία εδώ θα διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2023, στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα ” Άγγελος Σικελιανός ”, στο Ξυλόκαστρο.

Γορτυνία Αρκαδίας

Η τελετή στον δήμο της Γορτυνίας πρόκειται να γίνει στις 16 Δεκεμβρίου 2023, στις 6 το απόγευμα, στο ιστορικό κτίριο του Γυμνασίου – Λυκείου της Δημητσάνας.

Βέλο – Βόχα Κορινθίας

Η ορκωμοσία εδώ, έχει οριστεί για τις 30 Δεκεμβρίου 2023, στις 12.30 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο Ζευγολατιό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος