Πελοπόννησος: Αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, έγιναν απ’ τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2021.

Συνελήφθησαν σαράντα οχτώ άτομα, προσήχθησαν εβδομήντα έξι και έγινε έλεγχος σε οκτακόσια ενενήντα δύο.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εξακόσια τριάντα οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά. εκατόν σαράντα οχτώ παραβάσεις.

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, καθώς και ένα όχημα.

Οι ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις, έγιναν στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος