• Mετά και το δεύτερο … χειρουργείο, η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα της διαιτησίας του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (0-0) για την ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου.
• Ανώτερος ο Αστέρας Τρίπολης στο παιχνίδι-ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη. Στην κυριολεξία, τον έβαλε στην επανορθωτική του περιοχή. Ωστόσο, πέρα απ’ την αδικία της ακύρωσης του τέρματος του Τσιλιανίδη, ο Αστέρας, συνεχίζει να δυσκολεύεται στην επίτευξη τέρματος. Και αυτό, του στοιχίζει αρκετά σ’ όλες τις διοργανώσεις.
• Στο παιχνίδι με τον πρωταθλητή, ο Αστέρας, στις αρχές του β μέρους, πέτυχε ΚΑΝΟΝΙΚΟ γκολ με τον Τσιλιανίδη που ακυρώθηκε ως … επιθετικό φάουλ. Ο τηλεοπτικός φακός, εξέθεσε την διαιτησία και τους υπεύθυνους αυτής, ενώ, απέδειξε, για ακόμα μία φορά, την αναγκαιότητα εφαρμογής του VAR.
• Στο πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, οι γηπεδούχοι, τότε, είχαν πετύχει γκολ-οφσάιντ.
• «Δίκαια φωνάζει ο Αστέρας», ανέφερε-μεταξύ άλλων- σήμερα με ανάρτηση, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη.
• «Αισθάνομαι αδικημένος και στα 2 παιχνίδια», είπε σήμερα ο Γιώργος Παράσχος του Αστέρα Τρίπολης, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ.
• Συνολικά, φέτος, ο Αστέρας Τρίπολης, έχει υποστεί διαιτητικά λάθη σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου. Πολλά λάθη απ’ αυτά τα παιχνίδια, αλλοίωσαν αποτελέσματα και διαμόρφωσαν … πλαστές βαθμολογικές (και άλλες) καταστάσεις. Δυστυχώς…
• Πέρα απ’ όλα αυτά, ο Αστέρας δεν πρέπει να χαλάσει την ψυχολογία του. Θυμίζουμε, ότι υπάρχει ο ΤΕΛΙΚΟΣ με τον Πανιώνιο, στις 5 Μαίου. Στο παιχνίδι αυτό, παίζεται η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ. Οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να σταθούν κοντά στον Αστέρα, όπως έπραξαν άλλωστε και σήμερα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
• Στις 5 Μαίου, στις 3 το μεσημέρι είναι να γίνει το παιχνίδι του Αιγινιακού με την Σπάρτη. Θα γίνει;
• Στις 5 Μαίου, θα διεξαχθούν οι λαικοί αγώνες δρόμου στη Μεγαλόπολη. Θα γίνουν αγώνες 10, 5 και 2,5 χλμ.
• Ο 9ος Επιδαύριος Δρόμος θα γίνει στις 5 Μαίου. Θα γίνει 15άρι και 5άρι, καθώς και άλλες δράσεις.
• Το 2ο φεστιβάλ αναρρίχησης θα διεξαχθεί στο Κυπαρίσσι Λακωνίας, 10 με 12 Μαίου.
• Ξεκινούν στην Σπάρτη οι γνωστές ποδηλατοπορείες. Αρχίζουν στις 6 Μαίου.
• Ουκ ολίγες ενεργειακές αναβαθμίσεις κλειστών γυμναστηρίων και κολυμβητηρίων της Περιφέρειας της Πελοποννήσου, πρόκειται να γίνουν, με εγκρίσεις σε συγκεκριμένα προγράμματα του Υπουργείου.
• Συνεχίζει το Περιφερειακό Συμβούλιο της Πελοποννήσου, να εγκρίνει προγραμματικές συμβάσεις για διάφορα έργα που αφορούν αθλητικές εγκαταστάσεις των Περιφερειακών Ενοτήτων της Πελοποννήσου.
• Στις 18 Μαίου θα γίνει ο 1ος νυχτερινός αγώνας δρόμος της Σπάρτης. Θα υπάρξει διήμερο δράσεων.
• Στις 29 Απριλίου θα γίνει ο λαικός αγώνας δρόμου απ’ την Αλωνίσταινα έως την Πιάνα Αρκαδίας, με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου. Πρόκειται για αγώνα 7 χλμ.
• Η Τριπολιτσιώτισα Κατερίνα Μπερδούση κέρδισε το 10άρι της Καλαμάτας που έγινε πρόσφατα.
• Στις 11 Μαίου θα γίνει ο λαικός αγώνας δρόμου του Τυρού Κυνουρίας.
• Στις 12 Μαίου θα γίνει λαικός αγώνας δρόμου και στην όμορφη Φοινικούντα.
• Στις 12 Μαίου πρόκειται να γίνουν και τα γνωστά «Θεοδωράκεια» (ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία).
• Στις 2 Ιουνίου είναι να γίνει ο αρχαίος Μυκηναικός δρόμος.
• Στις 13 Ιουλίου ο 3ος γύρο Ξυλοκάστρου.
• Στις 15 Μαίου είναι να γίνει η ρεβάνς του μπαράζ ανόδου, ανάμεσα στην Καλαμάτα και τον Διαγόρα Ρόδου.
• Στις 9 Ιουνίου θα γίνει ο 3ος αγώνας δρόμου για τον Γρηγόρη Λαμπράκη, στην απόσταση Τρίπολη-Κερασίτσα-Τρίπολη. Τον διοργανώνουν οι επιτροπές ειρήνης της Πελοποννήσου, καθώς και άλλοι τοπικοί φορείς.
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος