Παράταση στις δηλώσεις ζημιάς στον ΕΛΓΑ για τους παραγωγούς Άσσου – Λεχαίου – Περιγιαλίου Κορινθίας

Παράταση στην υποβολή δήλωσης ζημιάς, στον ΕΛΓΑ, για τους παραγωγούς Άσσου – Λεχαίου – Περιγιαλίου Κορινθίας, έως την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου.

Θετικά απάντησε ο ΕΛΓΑ, στο αίτημα του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου, για την παράταση της υποβολής δηλώσεων ζημιάς, από τις πρόσφατες καταστροφές, για τους παραγωγούς Άσσου – Λεχαίου και Περιγιαλίου.

Όπως ο Αγροτικός Συνεταιρισμός της περιοχής και ο πρόεδρος Χρήστος Μερκούρης, είχε ενημερώσει τον δήμαρχο, πολλοί παραγωγοί, είτε δεν πρόλαβαν να υποβάλλουν δήλωση ζημιάς, είτε δεν εκτίμησαν το μέγεθος της, από την αρχή, με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς, να μείνουν εκτός της διαδικασίας εκτίμησης και αποζημίωσης.

Ο δήμαρχος Κορινθίων, απέστειλε, άμεσα, το αίτημα παράτασης, περιγράφοντας το μέγεθος της ζημιάς, το οποίο ξεπερνά σε ποσοστό το 70% της παραγωγής της σουλτανίνας.

Σε συνεχή επαφή και επικοινωνία με τον ίδιο τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο, κατόρθωσε την αποδοχή της παράτασης.

Η πλατφόρμα δηλώσεων θα είναι ανοιχτή από την Παρασκευή 27 Αυγούστου, έως την ερχόμενη Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, αποκλειστικά για τους παραγωγούς των περιοχών Άσσου – Λεχαίου και Περιγιαλίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος