Κάτοικοι από διάφορες περιοχές της Γορτυνίας, συγκεντρώθηκαν το Μεγάλο Σάββατο, στην Δάφνη Γορτυνίας, όπου και διαμαρτυρήθηκαν για το θέμα του δρόμου Κοκλαμά – Πύργος, αλλά και για το θέμα των δρόμων Τουμπίτσι, Ράχες και Δωδεκάμετρο, Χώρα.
Ήταν μία διαδικτυακή πρόσκληση από την Επιτροπή Αγώνα για τον δρόμο Λαγκάδια – Αρχαία Ολυμπία. Σύμφωνα με την τελευταία ανάρτηση της Επιτροπής, αποφασίστηκε να οργανωθεί ο αγώνας και να συνεχιστεί η δράση, ώστε, να υπάρξει ανάδειξη του προβλήματος και να αναζητηθούν λύσεις.
Μετά το Πάσχα, όπως αναφέρει η Επιτροπή, θα γίνει νέα συνάντηση, με σκοπό τη σύσταση επιτροπής οργάνωσης του αγώνα, όσον αφορά τους τρόπους διαμαρτυρίας, αλλά και την ημερομηνία της επόμενης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας. Η Επιτροπή, δηλώνει, ότι, περιμένει δέσμευση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, πάνω στο θέμα του δρόμου. Ζητά, όπως διαχωριστεί το κομμάτι του δρόμου Κοκλαμά – Λούβρο, απ’ την παράκαμψη Λαγκαδίων και να κατασκευαστεί ένας νέος δρόμος, όπως ήταν ο παλαιότερος σχεδιασμός που δεν υλοποιήθηκε. Ζητά, επίσης, να δοθεί μία μόνιμη λύση στην επισκευή των δρόμων για Ράχες, Χώρα και Λιβαδάκι.
Η Επιτροπή, υπενθυμίζει, ότι, όλες οι δράσεις της, δεν έχουν πολιτική και αυτοδιοικητική χροιά. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, συλλέχθηκαν και υπογραφές, ώστε τα αιτήματα να έχουν περισσότερη βαρύτητα. Η συγκέντρωση του Μεγάλου Σαββάτου, έγινε, στη Δάφνη Γορτυνίας, έξω απ’ την Πυροσβεστική, στο προαύλιο χώρο του πάρκινγκ, του Αγίου Χαραλάμπους (δεν εμποδίστηκε η κυκλοφορία των οχημάτων ).
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος