Δύο σημαντικές αναρριχητικές εκδηλώσεις θα γίνουν σε λίγο καιρό στη Νεστάνη Αρκαδίας. Πρόκειται για το 2ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης Νεστάνης και το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης Βράχου.
Οι εκδηλώσεις θα γίνουν απ’ τις 30 Μαΐου 2025 έως και την 1η Ιουνίου 2025, στο νέο αναρριχητικό πεδίο της Νεστάνης του δήμου της Τρίπολης και περιλαμβάνουν εκτός από αναρρίχηση, μουσική, workshops και outdoor εμπειρίες.
Στις 31 Μαίου θα διεξαχθεί το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης Βράχου. Διοργανωτές είναι ο ΕΟΣ Τρίπολης, ο δήμος της Τρίπολης, η Περιφέρεια της Πελοποννήσου, ο Προοδευτικός Σύλλογος Νεστάνης και η Ομοσπονδία.
Το αναρριχητικό πεδίο της Νεστάνης είναι μία νέα δομή που συνεχώς εξελίσσεται και φιλοξενεί προπονήσεις, αλλά και άλλες αναρριχητικές δράσεις.
Η Άμφισσα ήταν η πόλη που είχε διοργανώσει πέρυσι το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης Βράχου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος