Παναρκαδικός: Γενική συνέλευση στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης

Μετά από ομόφωνη απόφαση της Διοίκησης του Παναρκαδικού Α.Ο. (συνεδρίαση 4ης Μαΐου 2022 ) ανακοινώνεται ότι η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου ( ώρα 6.30 μ.μ. ) 2022 στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης (αίθουσα Α Ορόφου).

Σύμφωνα με το καταστατικό σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο χωρίς αριθμητικό περιορισμό για απαρτία των μελών. Την ημέρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης θα γίνει ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης Διοίκησης και η ανάδειξη της νέας Διοίκησης του Σωματείου.

Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του Παναρκαδικού να προσέλθουν στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση. Οι υποψήφιοι για τη νέα Διοίκηση μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση (για Δ.Σ. και Εξελεγκτική Επιτροπή) πριν ή και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας στο Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης.

Η παρουσία όλων των φίλων του Παναρκαδικού Α.Ο. κρίνεται αναγκαία για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων που θα έχουν σχέση με το μέλλον της ομάδας της Τρίπολης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος