Παναρκαδικός: Απαιτούμε σεβασμό στην ιστορία της ομάδας

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναρκαδικού αναφέρει την προκλητική στάση όλων των εμπλεκομένων υπευθύνων της αναμέτρησης με τον Μολαϊκό, ζητώντας σεβασμό στην ομάδα και την ιστορία της.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Mε αφορμή τον ορισμό παρατηρητή αγώνα από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας στον αγώνα πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής μεταξύ της ομάδας του Παναρκαδικού με τον Μολαϊκό στην Τρίπολη ( 11/4/21 ) η Διοίκηση του Παναρκαδικού θέλει να παρατηρήσει και να γνωστοποιήσει τα εξής:

1ο) Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (2/10.4.2021 ) ο παρατηρητής που ορίζεται σε αγώνα Γ Εθνικής εντός των ορίων της Ένωσης που ανήκει δε δικαιούται καμία αμοιβή.

2ο) Η εντολή της ΕΠΟ προς όλες τις ΕΠΣ της χώρας ήταν να ενημερώσουν έγκαιρα για την απόφαση αυτή τόσο τους παρατηρητές όσο και τα ενδιαφερόμενα σωματεία.

3ο) Τίποτα από τα παραπάνω δε συνέβη στο συγκεκριμένο αγώνα από την πλευρά της ΕΠΣ Αρκαδίας με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αδικαιολόγητες εντάσεις και παρεξηγήσεις στο γήπεδο.

4ο) Στο τέλος της αναμέτρησης και για να κλείσει το φύλλο αγώνα οι διαιτητές, που και αυτοί αγνοούσαν την απόφαση της ΕΠΟ, κάλεσαν επιτακτικά τον Πρόεδρο του Παναρκαδικού να πληρώσει τον παρατηρητή!

Ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού πλήρωσε τον παρατηρητή και έτσι έκλεισε το φύλλο αγώνα της συγκεκριμένης αναμέτρησης που ήταν νικηφόρα ( 2 – 1 ) για την ομάδα της Τρίπολης.

Θεωρούμε προκλητική τη στάση όλων των εμπλεκομένων υπευθύνων, απαιτούμε σεβασμό στην ομάδα και την ιστορία της και καλούμε την ΕΠΟ να ελέγχει την εφαρμογή των αποφάσεών της για την αποφυγή παρερμηνειών, παρεξηγήσεων και εντάσεων μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.
(η παραπάνω ανακοίνωση εκτός από τα ΜΜΕ στάλθηκε και στην Εκτελεστική
Επιτροπή της ΕΠΟ )

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΑΝΑΒΕΤΑΣ».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ