Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου: Το χθεσινό μήνυμα δεν μπορεί να το αγνοήσει κανείς

Ικανοποιημένη φαίνεται να είναι η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας της Πελοποννήσου, των νήσων και της Νοτιοδυτικής Ελλάδας, με την απεργία στην εστίαση και στο εμπόριο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της (…) Το μαζικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων, είτε ολοήμερο, είτε ολιγόωρο, σε κάποιες περιοχές, απέδειξε την αμείωτη αγωνιστικότητα, συνολικά του κλάδου, ενάντια στα αστυνομικά μέτρα επιτήρησης και την εξόντωση της μικρομεσαίας επιχείρησης.

Ο παλμός των κινητοποιήσεων, έστειλε ηχηρό μήνυμα, τόσο για την συνοχή και την αποφασιστικότητα, όσο και ότι ο αγώνας που δίνουμε, είναι δίκαιος και οι αποφάσεις της κυβέρνησης, έχουν απέναντι όλο τον κλάδο(…).

Η ανακοίνωση της διοίκησης της Ομοσπονδίας των Εμπόρων και της Επιχειρηματικότητας, καταλήγει ως εξής:

(…) Το χθεσινό μήνυμα δεν μπορεί να το αγνοήσει κανείς. Όταν η αλληλεγγύη γίνεται πράξη, αποδεικνύουμε ότι η φωνή μας είναι δυνατή. Έτσι θα προχωρήσουμε στον δρόμο της δυνατής εκπροσώπησης των εμπόρων. Έτσι θα διεκδικήσουμε τα συμφέροντά μας.

Απορρίπτοντας, αυτή τη φορά, τη γραμμή του συμβιβασμού θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις. Ο χώρος μας εξακολουθεί να χρειάζεται στήριξη, καθώς η κυβέρνηση δεν λαμβάνει στοιχειώδη μέτρα, με αποτέλεσμα η οικονομική αλλά και υγειονομική κρίση να επιταχύνονται με δραματικές συνέπειες που αντιμετωπίζουμε ήδη ή θα αντιμετωπίσουμε σύντομα οι περισσότεροι από εμάς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος