Ολοκληρώθηκε το Survivor Tennis Festival 2025

Με χαμόγελα, δυνατές στιγμές και πολύ νερό, ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το Survivor Tennis Festival 2025, η καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή της Ακαδημίας Τένις ΑΕΚ Τρίπολης, που σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη της θερινής μας σεζόν!

Η φετινή διοργάνωση φιλοξενήθηκε στις δημοτικές εγκαταστάσεις του Δήμου Τρίπολης, εκεί όπου καθημερινά χτίζουμε παρέα όνειρα και αναμνήσεις. Αθλητές και αθλήτριες από την Αγωνιστική Ομάδα Τένις, την Ακαδημία και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Τρίπολης έδωσαν δυναμικό «παρών», χαρίζοντας σε όλους μας μοναδικές στιγμές συγκίνησης, αληθινού αθλητικού πνεύματος και καθαρού παιδικού ενθουσιασμού.

Ξεχωριστή στιγμή: Η συμμετοχή των μικρών μας φίλων από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ, που χάρη στην απεριόριστη αγάπη και τη στήριξη των διδασκόντων τους — της κας Κατσιφώλη και του κ. Καρδαρά — έπαιξαν, γέλασαν και δημιούργησαν πολύχρωμες αναμνήσεις μαζί μας. Η παρουσία τους ήταν το πιο δυνατό μήνυμα ότι η χαρά του αθλητισμού χωράει όλους και μας θυμίζει τι σημαίνει αληθινή αποδοχή και ένταξη.

Οι 4 προπονητές της Ακαδημίας (Μαστρογιαννοπούλου – Αρβανίτης – Δαύρος και Παπαδόπουλος) έδωσαν για άλλη μια χρονιά ρέστα! Οργάνωσαν πρωτότυπα Survivor Tennis παιχνίδια σε νέες, απρόβλεπτες πίστες, με το νερό να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Παιδιά όλων των ηλικιών — από το Baby Tennis έως και την Αγωνιστική Ομάδα — τα έδωσαν όλα σε κάθε γύρο, ενώ οι κερκίδες πήραν φωτιά από γονείς, φίλους και συγγενείς που δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν.

Η εκδήλωση απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη λάμψη χάρη στην παρουσίαση της νέας αγωνιστικής εμφάνισης του συλλόγου, μια ευγενική χορηγία του «Ου Μπλέξεις» στην Ζάτουνα. Για πρώτη χρονιά, το «Ου Μπλέξεις» και ο κ. Χρόνης Κουγιούφας στάθηκαν δίπλα μας, αποδεικνύοντας ότι όταν υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν έμπρακτα στα όνειρα των παιδιών μας, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα!

Ο κ. Κουγιούφας, παλιός αθλητής και μέλος του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, ξέρει καλά τι σημαίνει ήθος, ομαδικότητα και πάθος για το παιχνίδι. Με την υποστήριξή του και το «Ου Μπλέξεις», νιώθουμε πιο δυνατοί από ποτέ! Παράλληλα, με ένα ζεστό ευχαριστήριο μήνυμα προς γονείς και αθλητές, έκανε και τις απονομές στους μικρούς μας πρωταγωνιστές που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν.

Τη μαγεία της ημέρας αποτύπωσε, όπως πάντα, το RoyalWeddings.gr, που μας χάρισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ένα υπέροχο βίντεο – αφιέρωμα, γεμάτο στιγμές δράσης, χαράς και αληθινής ομάδας.

Φέτος τα πράγματα ήταν πιο δυναμικά από ποτέ: περισσότερες πίστες, περισσότερο νερό και προκλήσεις για όλους! Από τους μικρούς μας ήρωες του Baby Tennis, μέχρι τους «μεγάλους» των U14-16 και της Αγωνιστικής Ομάδας, όλοι τα έδωσαν όλα — και κανείς δεν έφυγε… στεγνός!

Το Survivor Tennis Festival κορυφώθηκε με το θρυλικό μπουγέλο, μια παράδοση που μας ενώνει όλους σε μια ξέφρενη γιορτή χαράς και δροσιάς, γεμάτη φωνές, γέλια και… απρόβλεπτες νερομπομπες!

Η καλοκαιρινή μας σεζόν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο και σας περιμένει όλους στα γήπεδα για ακόμη περισσότερη δράση, παιχνίδι και αθλητικές περιπέτειες που θα θυμόμαστε για καιρό!

Καλό καλοκαίρι σε όλους – ραντεβού στα γήπεδα!

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος