Οι Συνοδοιπόροι στη Φύση στα ίχνη των Καρυάτιδων

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου προορισμός των συνοδοιπόρων της Φύσης το πολύ γραφικό χωριό Καρυές Λακωνίας ή αλλιώς Αράχωβα που στα σλάβικα σημαίνει «καρυδότοπος» και στα βλάχικα «ράχη βουνού».

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: “Το μονοπάτι της καστανιάς όπως προμηνύει και το όνομα του θα μας χαρίσει απλόχερα πολλά φθινοπωρινά χρώματα την ιδανικότερη εποχή γι αυτή την πεζοπορία. Βελανιδιές, Καστανιές, καρυδιές, πλατάνια, έλατα, Μαυρόπευκα παντού γύρω.

Θα διασχίσουμε τα πανέμορφα Καστανοδάση που σκεπάζουν τη βουνοπλαγιά από το ρέμα του Οινούντα και το παρακλάδι του το ρέμα του Αη Γιώργη, μέσα από ένα παραμυθένιο δασικό τοπίο . Θα συναντήσουμε ανέγγιχτες ρεματιές με πολύ πυκνή βλάστηση καθώς και παλιές βρύσες

Μια όμορφη και βατή πεζοπορία για όλους. Σε ένα μονοπάτι πνιγμένο στις ομορφιές της φύσης του Πάρνωνα. Στο τέλος της πεζοπορίας θα έχει φαγητό σε ταβέρνα της περιοχής.

ΠΟΡΕΙΑ 10 χλ «ώρες 4:00 ώρες κατά προσέγγιση». Οι ώρες εξαρτώνται πάντα από τους συμμετέχοντες στην ομάδα”.

Βαθμός Δυσκολίας: Α

Κόστος Συμμετοχής: 18 ΕΥΡΩ… Μετακίνηση με Λεωφορείο

Ώρα Αναχώρησης: 7:30 ΠΜ

Επιστροφή: 19:00 ΜΜ

Οι κρατήσεις θέσεων θα γίνεται με την καταβολή των χρημάτων

Κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες: Άντζελα Τοτάκη 6944578933

Αρχηγός Πεζοπορίας: Άτζελα Τοτάκη 6944578933

Οδηγός Πεζοπορίας: Κωνσταντίνος Κορομηλάς 6984497322

Εξοπλισμός: Γυαλιά καπέλο αθλητικά παπούτσια η ορειβατικό μποτάκι . Σακίδιο πλάτης με νερό και ελαφριά τροφή. Αντιανεμικό η μπουφάν δεύτερη αλλαξιά ρούχων και δεύτερα αθλητικά παπούτσια. Τους χειμωνιάτικους μήνες πάντα να έχετε αδιάβροχο μαζί σας. Και φυσικά το ατομικό του φαρμακείο

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ

Η αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα, να τροποποιήσει ή να ματαιώσει ένα πρόγραμμα που είναι σε εξέλιξη ή πριν την έναρξη αυτού, για λόγους ασφάλειας ή ανωτέρας βίας (φυσικές καταστροφές, ακατάλληλες καιρικές συνθήκες, κλπ).

Όποιος συμμετέχει, γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του στην δραστηριότητα, όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου 8η Σεπτεμβρίου 2003 Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 –

Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει καθώς και την ευθύνη για την ασφάλειά του. Επίσης όσοι συμμετέχουν στις εκδρομές και βγάζουμε φωτογραφίες, αποδέχονται και την ανάρτηση στο διαδίκτυο (εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης).

Επίσης πρέπει να έχουν άριστη σωματική & ψυχική υγεία και να ενημερώνουν τον αρχηγό για τυχόν αλλεργίες, ασθένειες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος