Οι κύριες αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Συνεδρίασε στην Τρίπολη η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου και έλαβε αποφάσεις για σημαντικά έργα, όπως.

– Εγκρίθηκε πρακτικό διαγωνισμού για την προμήθεια συνθετικού χλοοτάπητα ποδοσφαίρου και μεταλλικής εξέδρας 510 θέσεων για το γήπεδο Ζευγολατιού Κορινθίας.

– Εγκρίθηκε σύναψη προγραμματικής σύμβασης για το έργο της ανάπλασης της περιοχής, ανατολικά και δυτικά των εκβολών του ποταμού Σύθα, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

– Εγκρίθηκαν οι όροι για τις οικονομικές προσφορές, όσον αφορά το έργο που έχει να κάνει με την μεταφορά μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

– Εγκρίθηκε και η διενέργεια διαγωνισμού για την αντικατάσταση και την αναβάθμιση του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης στους Χράνους Μεγαλόπολης, μέσω των πόρων του 5ο ΕΑΠ.

– Εγκρίθηκε το πρακτικό της ανάδειξης του προσωρινού αναδόχου για το έργο που αφορά την προστασία του παραλιακού δρόμου στην περιοχή “Ατσίγγανος”, στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας.

– Εγκρίθηκε και το πρακτικό διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για τον δολωματικό ψεκασμό ελαιοδένδρων, στην Λακωνία, για τα επόμενα δύο χρόνια.

– Επίσης, εγκρίθηκε πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του διαγωνισμού που αφορά το μεγάλο έργο του νέου σχολικού συγκροτήματος στην Ελαφόνησο.

– Τέλος, εγκρίθηκε και η δυνατότητα επέκτασης – για άλλους 12 μήνες -του προγράμματος επιχορήγησης για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55 – 67 ετών, στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος